Maglódra figyel a világ


Radosza-gyurukMár most a Rubik kockához hasonlítják azt az új játékot, amit a Maglódon élő Radosza Sándor talált fel. A Radosza-gyűrűket a világ több országában használják, de Magyarországon még csak most kezdik megismerni.

Erdély, Svájc és az Egyesült Államok után most végre talán Magyarországon is felismerik a Radosza-gyűrűkben rejlő lehetőséget. A játékot Radosza Sándor, egy Maglódon élő férfi találta ki és gyártotta le. A találmány pofonegyszerű, mégis nagyon hasznos a gyerekek számára. Két, térben egymásban forgó gyűrűvel fejleszti a számoláshoz, helyesíráshoz szükséges képességeket, illetve segítségével könnyebben felismerhetők a tanulási nehézségekre utaló jelek is.

A játékot néhányan már most a Rubik-kocka méltó utódjának tartják, nem csak kreativitása miatt, hanem azért is, mert annak idején Rubik Ernő találmányában is először Hongkongban látták meg a fantáziát, s csak utána vált „hungarikummá”.

A NOL TV találmányról szóló videóját ITT nézhetik meg.

gyomro.net

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..