Szentgyörgyi Andrea képviselőjelölt (Pribula Andrea) – videóval


 

Szentgyörgyi Andrea képviselőjelölt

Szentgyörgyi Andrea képviselőjelölt

Születésem óta, 35 éve Ecseren élek. Édesapám Pribula János tősgyökeres ecseri családból származott, itt alapított családot édesanyámmal (Etelkával) több mint 40 éve. Férjem Zsolt, Budapest XVII. kerületéből származik. Megszerette Ecsert, így az „új” részén a Kálvária lakódomb területén építettük fel családi házunkat és itt neveljük két gyermekünket. Kristóf fi unk 6, Emma lányunk 2 éves. Közgazdasági Szakközépiskolát végeztem Budapesten, jelenleg a Robert BOSCH Kft. pénzügyi osztályán könyvelőként dolgozom.

Kisgyermekes anyukaként fontosnak tartom, hogy településünkön színvonalas óvoda és iskola működjön, ami a gyermekek fejlődését, a jövőre való felkészítését hivatott segíteni. Támogatom egy bölcsőde létrehozását is a községben. Képviselői munkám során szeretném az Önök érdekeit képviselni, ezzel Ecser fejlődéséhez és szépüléséhez hozzájárulni. Tagja vagyok a Közösen Ecserért Egyesületnek.
2233 Ecser, Mikla Pál utca 18. 06-29-739-242, e-mail:prbla@freemail.hu

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..