Tatár Dóra polgármesterjelölt – videóval


tatardora1958-ban születtem, azóta élek Ecseren. 34 éve férjemmel és kollégámmal Ónodi Bélával, akivel három már felnőtt gyermekünket neveltük fel. Bálint fiunk Budapesten szakoktató festő-mázoló szakmában, Mátyás Egerben, egy művészeti iskolában művészeti vezető, Zsófi lányunk az ecseri műanyag feldolgozó PRO-FORM Kft. minőségügyi vezetője.

Férjemmel 1982 óta saját ecseri vállalkozásunkban dolgozunk több generációra visszamenő családi hagyományok folytatójaként. (www.szinesablak.eu) Munkásságunk alatt számos középület ablakait készítettük el az ország egész területén és határainkon túl. Ecseren a ravatalozóban, a templomban és a művelődési házban vannak munkáink. 1994-ben Podmaniczky-díjat kaptunk. Jelenleg az Országház kupola ablakait restauráljuk, Budapesten a Városligeti fasorban egy szecessziós villa üvegeit rekonstruáljuk és a vecsési ravatalozó festett üvegablakain dolgozunk.

A falu vezetését vállalkozói szemlélettel, stabil gazdasági alapokra helyezve, a saját sokéves vállalkozói tapasztalataim és a velem együtt induló képviselőjelöltek szakmai és élettapasztalatát igénybe véve kívánom megvalósítani. A civil szervezetek, a vállalkozók, az ecseri polgárok véleményére, észrevételeire, igényeire való tekintettel Ecser javát szolgálva.

Alapítója és elnöke vagyok a Közösen Ecserért Egyesületnek.
Ecser, Vasút u. 16. 30-606-17-44, tatardora@gmail.com

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..