Tisztelt Választópolgár! 1


csoportkép2014. augusztus 31.

Magyarország jövője a mi kezünkben van. Rajtunk múlik, hogy vállaljuk-e a cselekvés felelősségét, s elvégezzük a feladatokat együtt, családunk biztonsága, gyermekeink jövője, s szeretteink egészsége érdekében.Fidesz[1] [Converted]

Itt az idő, hogy megtegyünk egy újabb nagy lépést! Levettük a települések válláról az adósság terhét, és levegőhöz juttattuk a családokat a rezsi csökkentésével. Megteremtettük a lehetőségét annak, hogy újult erővel és lendülettel építsük tovább a városokat és a falvakat, az otthonunkat.

Az önkormányzati választásokon a közösen elért eredményeink, és a megkezdett munka folytatása a tét.

 

Kérem, hogy októberben Ecseren a Fidesz és a Közösen Ecserért Egyesület közös jelöltjeit támogassa!

Dr. Szűcs Lajos sk.
Pest megye 7. számú vk. országgyűlési képviselője

gyomro_szucs_lajos


Megjegyzés hozzáfűzése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Egy kis gondolat “Tisztelt Választópolgár!

 • Antali Gabor

  Tisztelt Elnök Asszony !

  Nem régóta élek a faluban de sokáig szeretnék, így érdekelne ismételten, hogy mi a programjuk ? Érdekelne, hogyan akarják a település építészetében a továbbiakban a szlovák építészeti hagyományokat megőriztetni, milyen módon kívánják a lakosság mindenre kiterjedő biztonság érzetét javítani, hogyan és mi módon kívánják behajtani azt a közel 160 millió Ft-os kintlévőséget, amivel tartoznak a településnek, hogyan kívánják megoldani a MÁV problémákat parkolás, pld.: pontos érkezés tekintetében, parkolás módjában, hogyan kívánják megoldani a reptér zajhatásának csökkentését, a Maglód felé menő, pályát keresztező felüljáró gyalogos közlekedésre alkalmassá tételét, hogy csak pár dolgot említsek !

  Várom megtisztelő válaszát

  Antali Gábor
  ecseri lakos
  ecseri választó polgár