Sikeres program volt a Lecsófesztivál -videóval


lecso12014. szeptember 22.

Szeptember 20-án szombaton sokan voltak kíváncsiak a rendezvényünkre. Négy csapat főzött (Kovács Erzsi-Szentgyörgyi Andrea, Hosszú Mihály, Dr. Petky Ferenc-Hosszú János és Harazin István). Mindegyik csapat oklevelet és egy serleget kapott. Tatár Dóra Ecser Nagyközség Önkormányzatának, illetve a Tájházat működtető Nemzetiségi Szlovák Önkormányzatnak felajánlott egy díszes pruszlikot ami édesanyja népművészeti gyűjteményét díszítette több mint negyven éven át. Étel-ital is bőven fogyott: 350 adag lecsót mértek ki a csapatok, amihez több száz liter sör is lecsúszott, a gyerekek a sütemény és üdítő fogyasztásban jeleskedtek. Koncertet adott Charlie, fellépett Habók János bűvész, Csilla bohóc (fáradhatatlanul hajtogatta a lufit a gyerekeknek). Papp Rita ecseri arcfestő egész nap dekorálta a lelkes gyerekeket. A meghívott vendégek között köszönthettük Szlahó Csaba vecsési polgármestert és dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselőt, aki fővédnöke volt a rendezvénynek. Bemutatkoztak jelöltjeink: Tatár Dóra polgármesterjelölt, Harazin István, Dr. Petky Ferenc, Hosszú János, Kovács Istvánné (Erzsike) és Szentgyörgyi Andrea (Murár Tamás munkahelyi elfoglaltság miatt nem volt jelen). Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő most is kihangsúlyozta, hogy az önkormányzati választásokon a közösen elért eredményeink és a megkezdett munka folytatása a tét, ezért a jelenlévő több száz érdeklődőnek ismételten azt ajánlotta, hogy október 12-én Ecseren a Fidesz-KDNP és a Közösen Ecserért Egyesület közös jelöltjeit támogassák!


A négy órás rendezvényt a tombolasorsolás zárta. Négyszáz tombolából először 30 jegyet húzott ki egy kisfiú és egy kislány, majd a 30 sorsjegyből húzták ki a nyerteseket. Három értékes karóra, egy üveg dísztál és egy teljesen felszerelt, sisakkal kiegészített kerékpár talált gazdára. A főnyereményt egy két gyermekes anyuka nyerte. Legközelebbi rendezvényünk október 9-én lesz a Rábai Miklós Művelődési Házban este hat órakor. (Képes beszámolónkat alább találják meg!)

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..