Rákosmente – Közel 15 millió forintból újult meg a Napsugár Óvoda Bulyovszky utcai Tagóvodája


rmenteovi2014.09.25.

Rákosmente Önkormányzata 14,5 millió forintból újította fel a Napsugár Óvoda Bulyovszky utcai Tagóvodáját. 2014. szeptember 25-én Riz Levente polgármester ünnepélyes keretek között adta át a megújult intézményt, ahol 2,2 millió forintból egy új sóbarlang is létesült. A polgármester hangsúlyozta, hogy egészségvédelem céljából az elmúlt években 7 intézményben épült sópince, sóbarlang vagy sószoba, valamint a Kippkopp Bölcsődében egy úgynevezett sószekrényt helyeztek el a náthás gyermekek panaszainak enyhítésére. A városvezető külön köszönetet mondott Urbán Katalin intézményvezető asszonynak kitartó munkájáért.

A Bulyovszky utcai sóbarlang 1 millió 250 ezer forintos önkormányzati képviselői keretből és közel 1 millió forintos karbantartási keretből valósult meg. További 12,2 millió forintból megújult az Óvoda mosószobája, vizesblokkja, az épület teljes külső nyílászárócserén esett át, valamint építettek egy előtetőt és a lépcsőt is leburkolták. Emellett az intézmény tornaszobája is megújult, új sportpadlót helyzetek el a biztonságos, balesetmentes testnevelés érdekében.

A 2013-as évben is történtek felújítások. Új burkolatot kapott a Cinke és a Süni csoport öltözője, előtere, valamint megújult a Méhecske csoport gyermekmosdója is. A múlt évben az Óvoda udvarának füvesítése, tereprendezése is megtörtént, illetve a csoportszobák teljes parkettázása is megvalósult önkormányzati képviselői keretből.

Az eseményen részt vett Szabó Tiborné és Koszorúsné Tóth Katalin önkormányzati képviselő is.

Forrás: rakosmente.hu

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..