Üllő – – Itthon vagy – Magyarország, szeretlek!


ulloÜllő is csatlakozott az „Itthon vagy – Magyarország, szeretlek!” programhoz. Ennek kapcsán Szent Mihály napja alkalmából szeptember 27-én, a Városi Sportközpontban és a városközpontban ingyenes családi nappal várja az érdeklődőket Üllő Város Önkormányzata.

Az „Itthon vagy – Magyarország, szeretlek!” egy országos kezdeményezés, melyhez az ország minden pontjáról csatlakoznak települések azzal a céllal, hogy megmutassák, milyen szép az országunk, milyen páratlanul sokszínű kulturális kincsekkel rendelkezik, és milyen csodálatos emberek lakják.

Üzenet azon honfitársainknak, kik külhonban élnek, hogy Szent Mihály napján ünnepeljenek azon a helyen, ahol igazán otthon vannak, azokkal, akikkel közösek a gyökereik. Mert, a világ bármely távoli szegletében is éljünk, bármilyen sokféleképpen is gondolkodjunk egy dolog biztosan közös bennünk: ez a hazánk, itt vagyunk itthon.

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..