Orbán Viktor: Ha elszántan akarjuk, sikerülhet


ovJanuár elsejével Magyarország történetében a valaha volt legnagyobb gazdaságfejlesztési program veszi kezdetét – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Székesfehérváron, a Jüllich Glas Holding Zrt. harmincéves jubileumi ünnepségén és központi irodaházának avatóján.

A kormányfő közlése szerint cserébe azt várják, „a magyar vállalkozások erősödjenek, bővítsenek, újítsanak és segítsenek abban, hogy realitássá váljon az ötmillió magyar munkahely megteremtése”. Orbán Viktor azt mondta, hogy a Jüllich család példát mutat az egész országnak: „ha elszántan akarjuk, sikerülhet”. Hozzátette, hogy olyan magyar vállalkozókra van szükség, akikben dolgozik az akarat, hogy kihasználják az előttük álló lehetőségeket.

A miniszterelnök kiemelte: a következő időszak az új lehetőségeket mutató és bővülni akaró magyar vállalkozások korszaka lesz. „Magyarország elemi érdeke és a természetes életösztön is azt diktálja, hogy a magyar emberek által alapított vállalatok növekedjenek, újabb és újabb beruházásokba kezdjenek, növeljék értéküket és egyre több embernek adjanak munkát” – fogalmazott Orbán Viktor.

Forrás: MTI/mno.hu

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..