Adventi hangverseny Ecseren


H. Tóth Tibor, Tóth Mária és Tóth Tamás

H. Tóth Tibor, Tóth Mária és Tóth Tamás

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is megrendezte a Közösen Ecserért Egyesület advent harmadik vasárnapján a Páduai Szent Antal templomban az adventi hangversenyt.

December 14-én délután ezért gyújtottak rózsaszín gyertyát. Jézus eljövetelének örömére ismét felcsendülhetett a templomi koncert.

Tatár Dóra forró teával kínálta a vendégeket

Tatár Dóra forró teával kínálta a vendégeket

A műsoron Albinoni, Corelli, Vivaldi, Bach, Händel, Telemann, Viotti és Massenet művei szerepeltek. Az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola művésztanárai mellett – Tóth Tamás (kürt), Tóth Mária (orgona) – H. Tóth Tibor (hegedű), a Pannon Egyetem Magyar és Alkalmazott Nyelvtudományi Tanszékének docense, a veszprémi Pannon Egyetem Szimfonikus Zenekarának koncertmestere működött közre.

Az egy órás műsort vastapssal jutalmazta a közönség, majd Tatár Dóra az egyesület elnöke köszönte meg érdeklődést. A záró gondolat elhangzása után a parókia épületébe szeretetvendégségre hívták az egybegyűlteket, és már most bejelentették, hogy 2015-ben ismét megszervezik az adventi hangversenyt Ecseren.

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..